Odkaz blogu žije dál! Více informací zde.

Recenze: Rick Riordan - Znamení Athény (Bohové Olympu 3)

6. července 2013 v 19:04 | Cleo |  Čtenářský deník
Oooooo můj bože! Právě jsem dočetla poslední (zatím v češtině publikovanou) knihu od Ricka Riordana o Percym Jacksonovi a jeho Hrdinech Olympu (nebo Bozích, to je fuk) a jsem totálně nadšená! A než mi z toho exploduje hlava, musím se s vámi o to vše podělit! Snažila jsem se držet na uzdě a i když popisuji jednotlivé části děje, spoileruju hlavní zvraty, takže se nemusíte bát moji recenzi hltat, i když tuhle knížku ještě nemáte přečtenou.

Autor: Rick Riordan
Originální název: The Heroes of Olympus 3 The Mark of Athena
Vydáno: Fragment, 2013
Překlad: Dana Chodilová
Kniha: 528 stran, 145 x 210, hardback

Percy se stal prétorem v římském táboře Jupiter po porážce Gigantů. Všichni ho mají rádi, až na Oktaviána - intrikána, který chce všechnu moc pro sebe. Reyna, Percyho partnerka na prétorském křesle, ho nemá ráda, ale on je vážně dobrý řečník. Kdo ví, co by se mohlo stát, kdyby proti nim začal kout nějaké pikle.

Annabeth, Jason, Leo a Piper, hrdinové z první knihy série jedou na válečné lodi Argo II do římského tábora pro Percyho a další dva hrdiny, Hazel a Franka, aby společně mohli naplnit proroctví sedmi a zachránit svět před Gaiou, zlou matičkou Zemí.

Jenže setkání se zase moc nevyvede tak, jak se to plánovalo, když Lea posednou eidoloni a nechají ho na římský tábor vypálit. Takže všech sedm a kozlí trenér jsou na úteku, chtějí zachránit Zemi, ale v zádech mají římský tábor... A ještě ke všemu Athéna pověřila Annabeth, aby sledovala Znamení Athény. Tohle bude pořádná jízda.



Nadšení
Když jsem díl dočetla, byla jsem prostě jenom schopná ječet. Ječet a ječet nad jeho genialitou. Očividně jsem nebyla jediná, protože knížka vyhrála cenu Goodreads.com v kategorii doslova přeložené jako Střední stupeň a dětské a totálně to pokořilo všechny oponenty s neuvěřitelnými 16 681 hlasy, což je více než dvakrát více než kniha, co byla hned za touhle.

Příjezd do tábora
Neuvěřitelně jsem se těšila na setkání Percyho a Annabeth - a samozřejmě to bylo velkolepé. Annabeth ho srazila na zem a tak dále a tak dále - detaily nejsou důležité. Ale co jsem si hodně užila, že Rick Riordan popisovat setkání ze strany Annabeth, a ta si samozřejmě všímala jiných detailů než Percy - například jeho sakrastického úsměvu. Moje oblíbená část. Už jenom kvůli té stojí za to si to přečíst. Percybeth ♥.

Narcis a trojúhelník Leo-Frank-Hazel
Přesně jak jsem předpokládala, rozvíjí se v tomto díle magický trojuhelník mezi Hazel, Frankem a Leem, neboť Leo Hazel připomíná Sammyho, kluka, kterého znala ve svém předchozím životě. Leo a Hazel se sblíží při potýkání se problému s Narcisem a také se konečně dozvíme, jak je to se Sammym. [Sammy byl Leův pradědeček, co zemřel s myšlenkou, že když prodal Hazelin drahokam, proklel ji a nechal ji odejít a slíbil, že Leo to napraví.] Což je přecejenom taková trošku ichtylská věc, toto. Nesnáším, když dva týpci v rodině mají rádi stejnou holku. Zvláště když jsou z jiné doby. Byla jsem sice rozpolcená, ale tyhle lidi bojují s příšerama, tak se takováhle věc dá překonat že jo - prostě Leo a Hazel jsou úžasný pár, ale pak mi zase bylo líto toho neohrabaného a dobráckého Franka. Hazel má tedy na ramenou pořádnou zátěž a asi se bude muset brzy rozhodnout. Už se nemůžu dočkat!

Ale mám takové špatné tušení, že jeden z nich bude muset z kola ven... buď zemře, možná že Hazel se bude muset rozhodnout, kdo to bude, abychom do toho přidali trošku sadistického nádechu, nebo se tam objeví někdo jiný, dokonalý pro toho druhého tak, že zapomene na Hazel.

Percy vs. Jason
Další očekávaná věc, a opravdu parádní! Když příšerní duchové donutili Percyho a Jasona společně bojovat na život a na smrt, byla jsem zase na vrcholku blaha (ano, já vím, ta moje zvrácenost, ale miluji boje, zvláště mezi dvěma nejsilnějšími polobohy!). Sice zápas neskončí, protože je přerušen (naštěstí, k smrti ani jednoho z nich to nevede, uf). Oba jsou z toho nešťastní, protože koneckonců oba jsou vůdci a děti Velké trojky, ale já samozřejmě fandila Percymu (to bude tím sakrastickým úsměvem) i přes moji oblibu a víru v Jasona. Ale nakonec si u mě Nico di Angelo vybudoval velkou oblibu když pronesl: "Percy je nejsilnější polobůh, jakého jsem kdy potkal. Nic proti vám, lidi, ale je to tak." Uuuuuuh! Nico, žeru tě.

Percy Jackson
Po jisté době jsem si uvědomila, že i když Percy už není jedinou hlavní postavou, kniha na něm pořád stojí. Na jeho dokonalé osobnosti, platonické lásce všech fanynek (Logan Lerman tomu ve filmovém zpracování také neubral), síle a úžasných vodních schopnostech to prostě všechno stojí.

Zátěže mezitím
Než hrdinové dorazili do samotného Říma, což byl cíl jejich výpravy, potkali několik problémů. Například vodního boha, Hérakla nebo velkou krevetu. Ale přijde mi zbytečné to tady všechno vypisovat, to po přečtení přeci zjistíte sami ;) A v Římě? Jelikož tam sama zanedlouho pojedu, už jsem se dozvěděla něco o Pantheonu nebo Foru Romanu.

Annabeth a její Znamení Athény
Annebeth se v Římě vydá putovat za ztracenou sochou Athény, přímo té obrovské z Parthenónu na Akropolis, která je tak dlouho ztracená. Ještě předtím si s Percym dojde do restaurace, kde je číšník obdaří několika vážně vtipnými narážkami na Američany, a pak Annabeth odjíždí s filmovými herci z filmu Prázdniny v Říme za dobrodružstvím.

Hodně se mi zalíbilo putování Annabeth, občas mi hodně připomíná Odyssea. Její chytré lsti, to se mi líbilo. I to, jak se nakonec setkala s Arachné (i před moji arachnofobii) se mi moc zamlouvalo a záchrana na poslední chvíli od kamarádů byla skvělá. Takže Znamení Annabeth dosledovala až do konce. Zajímalo by mě, jak na to bude reagovat Athéna.

Náš trojuhelník
...si v Říme také užil docela hodně zábavy a Leo naše vynález (Archimédovu kouli), o kterém jsem si jistá, že mu hodně pomůže v dalším díle.

Percy, Jason a Piper
... dostali na starosti Giganty. Nejdřív museli spojit síly (Jason a Percy, sledujete to? Na začátku knihy se chtěli zabít a teď toto.) aby přemohli nymfy a dostali se z ošklivé černé vody, ve které se Percy mohl utopit a naplnily se tak všechny jeho obavy.

Gladiátoři
Nakonec boj s Giganty. Samozřejmě z božské shůry jim nakonec pomohl pan D., Dionýsos (jeho řecká část ujíždí na Coca-Cole light a jeho římská na Pepsi light. To mě hodně pobavilo.). Přenesl souboj s Giganty do vyššího levlu a obnovili Koloseum (při tom si moje historii-milující část osobnosti musela povzdechnout, že jsem to neviděla na vlastní oči, vždycky mě totiž rozesmutní ruiny a myšlenka na to, jak úžasně to muselo vypadat a proč sakra neumím cestovat časem). Takže z Percyho a Jasona se stali gladiátoři. Juj, paráda, nádhera, umírám radostí! Ale musím s Percym souhlasit, když jste tam, asi vám to tak skvělé nepřipadá.

Konečné znovusetkání
Je prostě parádní. Annabeth zachrání kamarádi na poslední chvíli a všechno je v pořádku, ale jen to doby, než se rozestoupí podlaha do Tartaru a spolkne Percyho a Annabeth. Ach můj bože! Mám se radovat nebo plakat, že se to stalo? Percy a Annabeth jsou prostě pár století! To vyznání od Percyho "už tě nikdy neopustím"! Sakra, jsou chvíle, kdy bych si přála být na Annabethině místě, ale já jí to přeju. Narozdíl od Piper, která mě už začíná mírně štvát. Nakonec se přátelé také dozví, že Gaia povstane přesně za měsíc, takže se musí vydat do Řecka a zavřít Bránu Smrti. A ví, kde ji hledat. To bude zase boj! Nemůžu se dočkat dalšího dílu!
(Některé zajímavé reakce fanoušků z goodreads na velký klifhengr vám plánuji přeložit, abyste viděli, jak reagovali ostatní :)

Charakter postav se mění
Pokud byste srovnali Zloděje blesku a tuhle knížku, je jasné, že postavy se trošku vyvinuly, protože už to nejsou děti. Percymi je už... asi 17? A Annabeth asi také tak. Jejich vztah se změnil, během všeho toho, co prožili, se nějaká změna logicky stát musela. Z dětského přítelství se vyklubal silný vztah a obě postavy jsem si oblíbila ještě více. Je to zajímavé sledovat, jak postavy rostou, a je pěkné vidět, že někdo nad psychologickou stránkou skutečně uvažuje.

Styl RR
Rick Riordan je prostě génius, miluju ho, ano víc než Rowlingovou, au, nekamenujte mě, je to jenom můj osobní názor. Jeho knihy jsou naprosto úžasné a ty jeho vtípky! Kozlí trenér a jeho posedlost bojem, paráda, jeho hlášky, hlášky všech, já to prostě snad ani nemůžu popsat, jak úžasné to je! Musíte si to prostě přečíst, tak je to.

Shrnutí
Zatím nejlepší díl této série ve mě zanechal samé šťastné myšlenky, až na konec, ale já si jsem jistá, že to nakonec všechno dobře popadne. Všechno v téhle recenzi jsou jenom kecy, protože je to tak úžasné, že to ani nejde popsat. Musíte si to přečíst, to je jediné, co vám na to můžu říct.

HODNOCENÍ: 10/10

Přečtěte si moji recenzi na první díl Percyho Jackona. ZDE.
Přečtěte si moji recenzi na druhý díl Percyho Jacksona. ZDE.
Přečtěte si moji recenzi na filmové zpracování Percyho Jacksona. ZDE.
Přečtěte si moji recenzi na první díl série Bohové Olympu. ZDE.
Přečtěte si moji recenzi na druhý díl série Bohové Olympu. ZDE.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa


Komentáře

1 lilienviv lilienviv | E-mail | Web | 7. července 2013 v 19:33 | Reagovat

Ano, ta kniha je ÚŽASNÁ! V pondělí jsem ji dočetla :) Myslím, že se asi zblázním, než vyjde další díl. A málem jsem skočila z okna, když jsem zjistila, že je konec knížky!
Koukala jsem na internet a tam psali, že v Americe vyjde příští díl v září/říjnu tohoto roku. To je tak strašné! :'((((( Asi umřu tím očekáváním ;)

2 Date tree Date tree | Web | 8. července 2013 v 12:17 | Reagovat

Tyjo, zní to fakt dobře :) já se teď dala do čtení povinné literatury k maturitě, pak budu pokračovat tou, kterou potřebuju na výšku k přijímačkám, ale tuhle knížku stahuji a ukládám na neurčito.. ale zní fakt dobře, takže si jí určitě přečtu! :)

3 To je tajné To je tajné | 4. ledna 2014 v 16:27 | Reagovat

čau, hele napište mi sem jak to dopadlo mezi Percym a Annabeth v páté knížce první série a potom v té poslední (třetí knížce) druhé série díky moc.

Dištak můj skype je playman.michal

4 Cleo Cleo | Web | 5. ledna 2014 v 9:54 | Reagovat

[3]: V páté knížce to dopadlo dobře. A v té třetí, to si můžeš přečíst tady, stačí umět číst.

5 To je tajné To je tajné | 7. ledna 2014 v 20:22 | Reagovat

Díky moc, sem si to předtím nečetl, jen jsem to sem napsal :D

6 To je tajné To je tajné | 10. ledna 2014 v 23:17 | Reagovat

A ještě bych měl poslední ozázku, co se mezi nimi stane ve třetí knize první série? Rád bych to věděl, co mám očekávat ve filmu, který vy měl vyjít kolem roku 2015

7 To je tajné To je tajné | 10. ledna 2014 v 23:18 | Reagovat

Sorry za ty chyby píšu na mobilu

8 Cleo Cleo | Web | 13. ledna 2014 v 20:18 | Reagovat

[6]: Stane se toho spoustu! :D Dvě nové skvělé postavy se objeví na scéně, přičemž jedna z nich bude hodně důležitá ve finále. Součástí příběhu bude i Thalie. Finále je celkem překvapivé. Nebudu tady nadále spoilerovat, ale rozhodně je na co se těšit. Otázka však zní, jak moc se tvůrci filmu budou držet knižní předlohy.

9 Tessie Tessie | Web | 14. ledna 2014 v 20:19 | Reagovat

Já už se hrozně těším na House of Hades :)

10 To je tajné To je tajné | 16. ledna 2014 v 15:29 | Reagovat

No něco jsem si četl na wikipedii a není jisté, že se bude točit čtverka a pětka a další. Přečetl jsem si něco o tom, že Logan Lerman podepsal smlouvu na 3 díly ale že chce udělat i další ale to není jisté, takže uvidíme

11 Cleo Cleo | Web | 18. ledna 2014 v 9:21 | Reagovat

[10]: Jejda, to by mohlo docela zkomplikovat situaci. Ale tak doufejme, že honorář a fanoušci ho přesvědčí, aby pokračoval. :)

12 To je tajné To je tajné | 31. ledna 2014 v 10:56 | Reagovat

No snad jo, ale já myslím že pokud začali natáčet první tři že neskončí.... a natočí i ty další.

13 Cleo Cleo | Web | 16. února 2014 v 22:30 | Reagovat

[12]: Doufejme. :)

14 To je tajné To je tajné | 5. března 2014 v 17:41 | Reagovat

WoaH teď jsem málem dostal infarkt. Nedá mi to a musím se znovu zeptat jestli opravdu skončí v páté knížce Percy s Annabeth, protože jsem se dočetl na netu, že má v páté knížce někde rande s Rachel. (V knížce to asi je popsáné ale já knížky nemám :D)

Díky moc za co nejrychlejší odpovědi

15 Cleo Cleo | Web | 5. března 2014 v 18:04 | Reagovat

[14]: Ano, Percy doopravdy skončí s Annabeth. Cokoliv měl s Rachel, bylo to čistě přátelské. Navíc Rachel bude mít na konci série dost dělat sama se sebou... :D

16 To je tajné To je tajné | 5. března 2014 v 20:18 | Reagovat

Dobře díky moc to jsem si oddechnul :DD
A ještě jedna věc, teď jem byl na jedné stránce a tam bylo asi 40 stránek z knížky Bitva o labyrint a tam se Percyho Rachel zeptala jestli s ní někdy nevyjde a on řekl, že rád. Mohu se zeptat jak se potom znovu zamiluje do Annabeth nebo jak si to uvědomí? Na Wikipedii je něco o polibku ve vodě ale radši se ptám, chci to vědět dopodrobna :D

17 Cleo Cleo | Web | 6. března 2014 v 13:51 | Reagovat

[16]: Percy miluje Annabeth celou dobu. :D Rachel potřebuje, aby mu pomohla s orientováním se v labyrintu, protože jenom smrtelník v něm dokáže najít cestu tam, kam potřebuje. Myslím, že si to doopravdy uvědomí až nějak v průběhu bitvy na Mannhattanu, ale abych řekla pravdu, nejsem si už moc jistá. A jo. Končí to polibkem ne ve vodě, ale ve vzdušný bublině pod vodou, kde je nikdo nemůže rušit. :D

18 To je tajné To je tajné | 6. března 2014 v 14:05 | Reagovat

Ok Díky. Moc si mi pomohla :)
Myslel jsem v bublině pod vodou a jenom jestli se můžu zeptat jak jsi napsala ve druhé větě není to, že Percy potřebuje její pomoc?

19 Cleo Cleo | Web | 6. března 2014 v 19:09 | Reagovat

[18]: Myslela jsem to jako "(Percy) Rachel potřebuje". :D

20 To je tajné To je tajné | 6. března 2014 v 19:16 | Reagovat

OK :D
A ve třetím díle se mezi nimi stane něco?
Na Wikipedii byl napsané, že si uvědomí, že jí má rád a tak ji jde zachánit, mohla by jsi mi to trošku přiblížit? :D

21 To je tajné To je tajné | 7. března 2014 v 20:23 | Reagovat

Já bez toho totiž neusnu :))

22 To je tajné To je tajné | 8. března 2014 v 10:26 | Reagovat

ok Nereaguj na minulou otázku a odpověz prosím na tuhle :DD

Rozumím správně, že ve čtvtém dílu si dají teda polibek ve "vzduchové bublině" a bitva u Mannhatanu je ve čtverce nebo v pětce? :DDD

23 Cleo Cleo | Web | 9. března 2014 v 10:30 | Reagovat

[22]: Ve trojce jí jde na pomoc - protože prostě zmizela. Má ji rád, ale je mu 13 nebo kolik, nebere to tak vážně. V 5. díle, kde je bitva na Mannhattanu, si nakonec dají pusu na závěru celé série. Jejich příběh pokračuje v další sérii, Bohové Olympu, kde se zase děje spoustu zvratů.

24 Cleo Cleo | Web | 9. března 2014 v 10:33 | Reagovat

[22]: Sákra, musíš si to už konečně přečíst!! :D

25 To je tajné To je tajné | 15. března 2014 v 8:26 | Reagovat

ok díky moc sem si nebyl jistý s tou bitvou na mannhattanu.
No možná to zkusím konečně přečíst... :D

26 To je tajné To je tajné | 15. března 2014 v 20:05 | Reagovat

Takže ve čtverce v bublině a v pětce na konci :) Díky moc

27 Cleo Cleo | Web | 15. března 2014 v 23:01 | Reagovat

[25]: Ano, to udělej. :D

28 To je tajné To je tajné | 17. března 2014 v 19:47 | Reagovat

WoaH teď jsem našel jeden pěknej film, který asi není předabingovaný do češtiny a hraje tam Logan Lerman a Lili Collins.
Viděl jsem trailer a pár videí z youtube, moc pěknej film.... Stuck in love

29 Cleo Cleo | Web | 18. března 2014 v 7:28 | Reagovat

[28]: Díky za doporučení. :)

30 To je tajné To je tajné | 19. března 2014 v 15:25 | Reagovat

No zvláštní, že ani na tento film ani na jeden, který vyšel někdy v tomto roce nejspíš nemůžu stáhnout ani v angličtině :))

No budu se muset spokojit s videi z youtube. :)

31 Anet Anet | E-mail | 27. března 2014 v 14:56 | Reagovat

Chci se zeptat, zda se v této sérii objeví i Poseidon. Přečetla jsem všechny díly Percyho Jacksona a nejvíce se mi zalíbily scény, ve kterých se Percy baví s otcem. Díky :)

32 To je tajné To je tajné | 8. dubna 2014 v 20:02 | Reagovat

Skvělé podařilo se mi stáhnout ten zmíněný film Stuck in love v angličtině. Moc tomu nerozumím ale i tak je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů, protože tam hrajou mojí nejoblíbenější herci :)
Pokud nikdo neznáte Lily Collins, doporučuji se podívat i na film Bez dechu, který je v češtině :))

33 Neriah Neriah | E-mail | 14. dubna 2014 v 23:01 | Reagovat

Já už se toho dílu tak moc nemůžu dočkat!!! Před týdnem jsem dočetla druhý, ale ta série je jako droga. Sice jsem měla ze začátku trochu problém zvyknout si na vyprávění od více postav, ale pak jsem z toho začala být vážně nadšená. To s tou Hazel jsem tušila, že ji Leo asi zaujme. No jsem zvědavá, jak se to nakonec vyřeší.
Jinak Nico je už od začátku jednou z mých nejoblíbenějších postav, a doufám, že ještě dostane nějaký prostor.

V poslední době už fantasy moc nevyhledávám, ale tady musím udělat výjimku. Percy mě bavil už od začátku, a nepřipadala jsem si ani trochu blbě, že je to vlastně pro mladší čtenáře, než jsem já. Jenže když se to líbilo i kamarádově babičce, něco na těch knihách asi bude :o)
Ale netroufla bych si Percyho srovnávat s Harrym... Fakt bych ani za nic nedokázala odpovědět, která série se mi líbí víc, protože tak, jak jsem teď nadšená z Percyho, jsem byla tenkrát i z Harryho, ale pokaždé jsem k tomu měla jiné důvody. No je to trochu složité :)

34 Cleo Cleo | Web | 17. dubna 2014 v 8:42 | Reagovat

[31]: Pokud se nepletu, mám pocit, že zatím v téhle sérii s tatíkem moc nemluví. To se ale ještě může změnit. :)

[32]: Díky za tip. :)

[33]: Percy je prostě geniální každým coulem. :D To s Hazel jsem také mírně tušila, ale že to bude takhle, no... Nico dostane svůj prostor, ale upřímně, já jsem z toho byla trošku zklamaná, uvidíš proč ;)

35 To je tajné To je tajné | 19. dubna 2014 v 1:58 | Reagovat

Napsat geniální knihu je skvělé, ale myslím si, že aby zaujala lidi, musí k ní být ještě dokonalejší film. A to zahrnuje nejen, řídit se podle podkladu z knihy, ale také vybrat nejlepší herce, herečky a samozřejmě co nejzajímavější scény. Myslím, že Percy Jackson má oboje na 120%. U knížky bych mohl vydržet klidně celý den.. (A to mi věřte, opravdu kromě ho nikdy nic nečtu) ale tak i u filmu, který bych řekl, byl velmi úspěšný.. . Potěšilo mě, že přeměnili Alexandru na blond, i když brunetka byla možná hezčí.. tak i Logan mě velmi zaujal, taky se díky tomu stal mým nejoblíbenějším hercem společně s Lily Collins, které spolu můžete vidět ve filmu Stuck in love. Je to prostě skvělé jak na čtení, tak na sledování...
Mě osobně se více líbí Percy Jackson než  Harry Potter. Celý děj mi přijde více energičtější a napínavější. Určitě se moc těším na trojku a doufám, že i na moji nejoblíbenější čtyřku. Určitě doporučuju podívam se na film Stuck in Love. Je to sice v angličtině, ale mě se to tak líbí, alespoň můžu poznat, jejich opravdový hlas, navíc dabingeři jsou schopní dát na první díl úplně jiného řlověka než na dvojku.....

36 Cleo Cleo | Web | 19. dubna 2014 v 19:32 | Reagovat

[35]: Díky za názor. Rozhodně souhlasím. :)

37 To je tajné To je tajné | 19. dubna 2014 v 22:18 | Reagovat

Zajímavé, že ten film S.I.L není ani akční ani fantasy jenom prostě rodinný film, ale i tak se ho nemůžu nabažit a pouštím si ho furt dokola a dokola... :))

38 To je tajné To je tajné | 19. dubna 2014 v 22:19 | Reagovat

To samé s Percy Jacksonem :DD

39 Cleo Cleo | Web | 20. dubna 2014 v 20:14 | Reagovat

[37]: Stává se. :D

40 To je tajné To je tajné | 23. dubna 2014 v 19:34 | Reagovat

Ale tak každému se líbí něco jiného. Můj brácha si třeba myslí,že je Percy Jackson blbost a nemá rád fantasy filmy

41 To je tajné To je tajné | 23. dubna 2014 v 19:37 | Reagovat

Já osobně se nejvíce těším na čtyřku :)
(Pokud se bude točit) :((

42 To je tajné To je tajné | 1. května 2014 v 19:24 | Reagovat

Dozvěděl jsem se, že čtyřka vyjde v roce 2017 :))

43 To je tajné To je tajné | 2. června 2014 v 19:39 | Reagovat

Zajímalo by mě jestli se nějaké filmyve kterých hraje, které se natočily nedávno jestli budou předabingovány do ČJ

44 Cleo Cleo | Web | 7. června 2014 v 10:35 | Reagovat

[42]: Za tak dlouho... bóže. :D

[43]: Bohužel to je ve hvězdách...

45 To je tajné To je tajné | 8. června 2014 v 19:00 | Reagovat

Mám pro tebe hodně špatnou zprávu, Percy Jackson se už dál točit nebude... :'( :'(
Včera jsem byl (VÁŽNĚ!) celou noc vzhůru a našel jsem jednu stránku v angličtině a tam bylo velkým písmem napsané, že jsou Percy Jackson mrtvé a že Percy Jackson 3 Prokletí titánů se točit nebude. Pokud jsem dobře rozuměl důvodem psali malý výdělek z Percyho Jacksona 2.  Jednička prý vydělala nějak 40$ a dvojka jen necelou polovinu. Chce se mi skoro brečet když to vidím, ale je to pravda... Asi se to bude zdát jako pitomost ale vytořil jsem si nový facebook a chci napsat Loganovi.

46 To je tajné To je tajné | 8. června 2014 v 19:02 | Reagovat

40$ myslím 40 000 000$ a promiň za překlep: Percy Jackson filmy jsou mrtvé*

47 To je tajné To je tajné | 13. června 2014 v 16:41 | Reagovat

No.. Ještě snad není nic ztraceno. Š

48 To je tajné To je tajné | 13. června 2014 v 17:23 | Reagovat

Šel jsem na facebook, založil jsem si profil a napsal Loganovi Lermanovi....
Nevím jestli je pravý, protože tam je asi 5 Loganů Lermanů, ale i tak to stojí za pokus. Zeptal jsem se ho, proč to nebude točit a on řekl, že se vše točit bude a že to vyjde v roce 2015 tak nevíííím :D

49 Cleo Cleo | Web | 13. června 2014 v 21:33 | Reagovat

[48]: Já ti hele nevím, jestli to byl pravý Logan, jeho asistent nebo tak, ale podle mě se alespoň trojka určitě točit bude. :) Fanoušků je dost alespoň na nízkorozpočtový film ;)

50 Maky cz Maky cz | 14. října 2016 v 21:31 | Reagovat

NICO di Angelo je nej mám ho ráda a i lea valdeze

51 Maky cz Maky cz | 14. října 2016 v 21:36 | Reagovat

A ještě bysemse chtěla zeptat četla si haduv chrám ja ne ale mám celou sérii bohove olympu krome hadova chramu ale jak to dopadlo s anabeth a s percym jak zavřeli tu bránu smrti ??? Díky za odpověď jo ajeste zachránil je nico ?? A jak se leo peznal s kalipso ????

52 Cleo Cleo | Web | 20. října 2016 v 21:22 | Reagovat

[51]: Ahoj, já nechci spoilerovat, knížku si kup, nebo půjč v knihovně a uvidíš, jak to je. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Najdete mě na těchto sociálních sítích:

Návštěvnost:
TOPlist

© 2010-15 FlowerDays | Hosting blog.cz | Varování a podmínky tohoto blogu
2015 Optimalizováno pro Operu | HD/FullHD